2020. június 10., szerda

Német emelt

Kedves gyerekek!
Elérkeztünk az idei tanév utolsó német órájához!😄
Játékra hívlak benneteket a színek birodalmába!

Az alábbi linkre kattintva több feladatot megfejthettek!

https://learningapps.org/11849379

https://learningapps.org/2765351


Ennél  a feladatnál  a kérdésekre egész mondatos választ kell adnotok!

https://learningapps.org/5996687

Szüleiteknek köszönöm áldozatos munkájukat, mellyel segítették otthoni tanulásotokat!

Jó pihenést, vidám nyarat kívánok!🌞🍧

Enikő néni

Június 10.: VAKÁCIÓ !

                                                                       VAKÁCIÓ !

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

     Elérkezett a várva várt nap! Itt a VAKÁCIÓ !!!! 😃😎 De mielőtt elköszönnék Tőletek, szeretnék néhány fontos információt megosztani Veletek:
     ➤Az iskolában nem lesz Évzáró, csak a Ballagást engedélyezték, külön a két osztálynak!
     ➤A tankönyveket, munkafüzeteket be kell hozni az iskolába. Erre június 16-17-18-án lesz lehetőség, de a járványügyi helyzetre való tekintettel mindenki kapni fog egy saját időpontot, amit személyes üzenetben továbbítok majd. A bizonyítványt és a gyerekek suliban maradt dolgait is akkor lehet elvinni. Ha nem Szülő jön a tankönyvekkel, a bizonyítványt nem tudom odaadni, azt a titkárságon tudják majd átvenni egy későbbi időpontban! 
   
      Természetesen ma már nem adok házi feladatot, de arra gondoltam, hogy még utoljára összegyűjtöm azokat az online felületeket, ahol a VAKÁCIÓ alatt is tudtok gyakorolni, játékosan:

     https://www.bookrsuli.hu/
     https://www.matika.in/hu/
     http://www.okosdoboz.hu/
     https://learningapps.org/user/tankocka?displayfolder=271294   / TANKOCKÁK/
     http://www.szorzotabla.hu/hu/
     https://wordwall.net/hu-hu/community/2-oszt%C3%A1ly
     https://redmenta.com/    / KATALÓGUS/

     Ezeken a felületeken majdnem minden tantárgyhoz találtok  játékos feladatokat. Soha nem volt még ilyen szórakoztató a nyári ismétlés! Használjátok őket !
     Az írás az egyetlen tantárgy, amit csak manuálisan lehet fenntartani, fejleszteni. Ehhez nem kell más csak egy füzet, amibe írtok és egy könyv vagy újság, amiből másoltok! 

     Végül szeretném megköszönni Nektek Gyerekek, hogy ilyen kitartóan, szorgalmasan tanultatok! Végig küzdöttetek velem egy különleges tanévet, ami igazán nagy teljesítmény! Mindannyian dicséretet érdemeltek!💕
      De köszönet és hála jár a Szülőknek is, akik család, háztartás és munka mellett ebben a nehéz  helyzetben magukra vették a pedagógus szerepét és mindent megtettek azért, hogy gyermekeik sikeresen zárhassák ezt a tanévet! Éppen ezért minden Szülőt Osztályfőnöki dicséretben részesítek!!💓

     ...és most már tényleg nem maradt más hátra, minthogy elköszönjek! Mindenkinek nagyon kellemes nyarat és jó pihenést kívánok! Vigyázzatok továbbra is magatokra és egymásra! 
Tanító néni
      

ÉNEK – ZENE: Baksa Istvánné

Kedves Kisdiákjaim!
Elérkeztünk az év utolsó ének-zene órájához. Minden szülőnek és kisgyerkőcnek szeretném megköszönni azt a munkát, amit az elmúlt 3 hónapban nyújtott. Senkinek nem volt ez könnyű, de becsülettel kivette a részét mindenki a feladatok megoldásából. Remélem, hogy szeptemberben már újra együtt kezdhetünk neki a harmadik osztálynak!

A nyári szünetre kívánok jó pihenést, feltöltődést, sok-sok játékot és egészséget minden családnak!!!!

A mai órán annyi lesz a feladatotok, hogy lapozzátok végig a könyveteket és énekeljétek el azokat a dalokat, amelyeket nagyon szerettetek. Ha van kedvetek, adjatok hozzá ritmuskíséretet vagy játsszátok el őket!!!

Vidám nyári szünetet kívánok!!!
Györgyi néni

Katolikus hittan

 Az alábbi linken megtalálható az óra anyaga: G:\IV.-13. Tedd meg ami rajtad áll! (P).docx